Στη σημερινή κοινωνία, υπάρχει πολλή έμφαση στο καλύτερο αντι γήρανση προϊόντα και το καλύτερο αντι γήρανση κρέμες, αλλά τι εάν θα μπορούσε να αντιστρέψει τη γήρανση από μέσα προς τα έξω; Αυτό το άρθρο εξηγεί την κορυφή επτά αντι γήρανση θεραπείες για να δημιουργήσει έναν τρόπο ζωής που κρατά το σώμα σας «νεανική εσωτερικά» του, καθώς και να κρατά τις ρυτίδες στο κόλπο.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΉ # 1 – ΔΙΑΤΡΟΦΉ: το ήξερες ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη δίαιτα που έχει αποδειχθεί για να μειώσει τις ρυτίδες; Αν και πολλοί άνθρωποι να τρώνε το «χαμηλών υδατανθράκων» τρόπος για να διατηρήσει το βάρος του, όταν γίνεται σωστά, έχει αποδειχθεί για να μειώσει τις ρυτίδες, δίνουν στο πρόσωπο μια φυσική ανελκυστήρα και είναι το καλύτερο αντι γήρανση διατροφή θα βρείτε. Τρώτε μικρότερες μερίδες πιο συχνά είναι επίσης το κλειδί για την μείωση των ρυτίδων μέσω της διατροφής γιατί το θέμα είναι να διατηρήσει ακόμη σακχάρου στο αίμα. Όταν είστε σε θέση να διατηρήσει μια δίαιτα που κρατά το σάκχαρο του αίματος, ακόμη και με την αποφυγή υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη «εκρήξεις» στην πραγματικότητα, σώζουν την επιδερμίδα σας από σοβαρές ζημιές και τις ρυτίδες και να χρησιμοποιούν ένα από τα καλύτερα «αντι παλαιότητας προϊόντα στην γη» για να αντιστρέψει τη γήρανση, επειδή σας κρατά υγιείς σε πολλά άλλα επίπεδα, καθώς και να είναι διαθέσιμο όποτε το θέλετε σε μια λογική τιμή.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΉ #2 – του ΠΡΟΣΏΠΟΥ ΆΣΚΗΣΗ: Ενώ τα περισσότερα άρθρα σχετικά με το πώς να αντιστρέψει τη γήρανση συζητήσουμε για την ανάγκη να ασκήσει το σώμα σας, θέλω να συζητήσουμε για την άσκηση πρόσωπό σας. Ναι, υπάρχουν προσώπου άσκηση συσκευές εκεί έξω, μερικά από τα οποία έχω δοκιμάσει, αλλά η «πραγματική διαπραγμάτευση», όταν πρόκειται για την του προσώπου άσκηση είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιεί την κατάρτιση αντίστασης για το πρόσωπο, το οποίο περιλαμβάνει έναν τρόπο για να κρατήσει τη δομή των οστών του από την επιδείνωση. Χρειάζεται χρόνος για να δείτε τα αποτελέσματα, αλλά μπορεί να παράγει ένα πιο φυσικό πρόσωπο, καθώς και να αποθηκεύσετε εκατοντάδες ή χιλιάδες δολάρια που δαπανώνται για το καλύτερο αντι γήρανση θεραπεία botox. Φυσικά, την άσκηση το σώμα σας κρατά επίσης τους μύες του προσώπου σας χαλαρό και ζωντανό, καθώς και σας κρατά συνολικά ενεργητική και νεανική.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΉ #3 – ΘΕΤΙΚΉ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ: Όταν είστε σε θέση να κρατήσει μια θετική νοοτροπία, σας απελευθερώνει «θετικές» τις χημικές ουσίες στο σώμα σας, η οποία καταπολεμά τη διαδικασία της γήρανσης. Η φράση, «χαρούμενες σκέψεις, να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη σώμα» μπορεί να αποδειχθεί επιστημονικά σήμερα. Βρίσκοντας τρόπους για να κρατήσει το μυαλό σας θετική θα σας δώσει περισσότερα εσωτερικά αποθέματα για να μείνετε νέοι και είναι το καλύτερο αντι γήρανση θεραπεία σε σύγκριση με τη λήψη αντι-καταθλιπτικά ή χρησιμοποιώντας το καλύτερο αντι γήρανση προϊόντα, που αναποτελεσματικά προσπαθούν να συγκαλύψουν μια αρνητική νοοτροπία ή την κακή υγεία.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΉ #4 – ΝΕΡΌ:

το νερό

Ναι, το ξέρω ότι μπορώ να το πιστέψω ότι είμαι πρόκειται να συζητήσουμε για κάτι τόσο απλό, όπως το νερό. Αλλά σκέψου πόσα ποτήρια απλά, καθαρό, φιλτραρισμένο νερό. Όχι αναψυκτικά, όχι καφές, το τσάι, δεν «γεύση» το νερό, ούτε το νερό της βρύσης… απλά, φιλτραρισμένο νερό και μόνο το νερό. Το γεγονός ότι το σώμα μας αποτελείται κατά 98% από νερό, φυσικά, σημαίνει ότι θα ωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό σε φυσικό επίπεδο από το πόσιμο νερό. Αλλά το να πίνεις καθαρό, φιλτραρισμένο νερό μόνο, αντί για καφέ, τσάι, αναψυκτικά, κ. λπ., κ. λπ., δίνει στο σώμα σας ένα απαραίτητο συστατικό για να κρατήσει την εσωτερική χημικές ουσίες σε καλύτερη ισορροπία για τη διάθεση, την εστίαση, τον έλεγχο της όρεξης, καθαρισμό δραστηριότητα και τη συνολική «καλή εσωτερική καθαριότητα και την ισορροπία.»

 

ΣΥΜΒΟΥΛΉ #5 – ΕΝΈΡΓΕΙΑ: Ανανεώνει τη δική σου εσωτερική πηγή ενέργειας είναι ζωτικής σημασίας, είτε με τη λήψη του χρόνου με ένα καλό βιβλίο ή πεζοπορία στη φύση. Παίρνω συχνά το σχόλιο, «Θεέ μου, είσαι τόσο πολύ νεότερος» μόνο μετά τη λήψη του χρόνου για τον εαυτό μου για να ανανεώσει την ενέργειά μου. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα σημαντική συμβουλή εάν αισθάνεστε ότι απλά «δεν έχεις χρόνο για τον εαυτό σας» ή «δεν μπορεί να αντέξει να είναι μακριά από το γραφείο, τα παιδιά ή το σκυλί.»

 

ΣΥΜΒΟΥΛΉ #6 – ΣΤΆΣΗ: Ένα πράγμα που πραγματικά δίνει μακριά ένα άτομο είναι ηλικίας είναι η μείωση στην ικανότητά τους να θεωρούν τους εαυτούς τους σε όρθια θέση. Αρχίσουν να κάνουν στάση του σώματος ασκήσεις πριν ξεκινήσετε να τα χρειαστείτε. Καθίστε επάνω κατ ‘ ευθείαν στο γραφείο σας, κυλήστε τους ώμους σας πίσω και ανασηκώστε το στέρνο σαν να φοράς ένα υπέροχο κολιέ ή φουλάρι. Κάνετε μια συνήθεια για να κρατήσει τον εαυτό σας ισχυρή, ενώ θα εξακολουθούν να έχουν δύναμη να το κάνουν και θα συνεχίσουν να έχουν δύναμη να το κάνει πλέον.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΉ #7 – ΑΝΤΙ ΟΡΜΌΝΕΣ ΓΉΡΑΝΣΗΣ: Πολλά από τα ζωτικής σημασίας ορμόνες φθίνει καθώς η ηλικία μας, ειδικά από τον ταραχώδη τρόπο ζωής που ζούμε σήμερα. Το σώμα μας δεν μπορεί να συνεχίσει και να αρχίσει να φθείρονται. Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε γι ‘ αυτό; Βρείτε κάποιο τρόπο να μειώσει σημαντικά το άγχος. Το καλύτερο αντι γήρανση συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι να χρησιμοποιήσετε κάτι που ονομάζεται ένα εγκεφαλικών κυμάτων του διαλογισμού. Αυτό το είδος του διαλογισμού γρήγορα βάζει σε μια χαλαρή κατάσταση του νου, καθώς κάνει το σώμα σας να παράγει ευεργετικό αντι ορμόνες γήρανσης. Με χρήση εγκεφαλικών κυμάτων διαλογισμό μία φορά την ημέρα, μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας μια τακτική ροή των ενδορφινών και χημικές ουσίες που αλλάζουν το σώμα σας από το «εξαφάνισαν» για να «αίσθημα ανανεωμένοι, ανανεωμένη και νεανική.»

 

Αν ψάχνετε για το «καλύτερο αντι γήρανση προϊόντα,» να εξετάσει μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες, του προσώπου άσκηση, θετική σκέψη, νερό και χρόνο για τον εαυτό σας, την καλύτερη στάση του σώματος και των εγκεφαλικών κυμάτων διαλογισμούς αντί για το «καλύτερο αντι γήρανση προϊόντα» που είναι δαπανηρή και ότι χάνουν σιγά-σιγά τη μάχη της γήρανσης σε έναν τρόπο ζωής κενό του φυσικού αντι γήρανση θεραπείες που συζητήθηκαν σε αυτό το άρθρο.