Κατά τη διάρκεια της πτώσης θερμοκρασίες αρχίζουν να μειώνονται και ψυχρός άνεμοι μπορεί να προκαλέσει ξηρό, ερεθισμένο δέρμα. Μερικές φορές το καλύτερο φυσικό φροντίδα του δέρματος θεραπείες κρύβονται σε κοινή θέα, απλά πρέπει να ξέρετε πού να κοιτάξετε. Μπορείτε να δείτε συχνά κολοκύθες που κοσμούν τα σπίτια και κατά τη διάρκεια Αποκριών ή να κάνει μια εμφάνιση στις γιαγιάδες σας πίνακα με τη μορφή του μια πίτα κατά το δείπνο των Ευχαριστιών, αλλά θα πρέπει επίσης να κάνει μια εμφάνιση στο φυσικό ξηρό ρουτίνα φροντίδα του δέρματος. Αν αναρωτιέστε γιατί η χρήση κολοκύθα με βάση τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος είναι καλό για το δέρμα σας για να το σκεφτείς αυτό, περιέχουν βιταμίνη Α, βιταμίνη C, ο ψευδάργυρος και το άλφα-υδροξυ οξέα.

Όταν δημιουργείτε το δικό σας φυσικό ξηρό δέρμα περίθαλψη προϊόντα στο σπίτι σας, είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τα υψηλότερα ποιοτικά υλικά διαθέσιμα. Ενώ τα κονσερβοποιημένα κολοκύθας, κατά τη διάρκεια φθινόπωρο μπορείτε εύκολα να βρείτε κολοκύθες στο τοπικό μανάβικο σας. Μια φρέσκια κολοκύθα θα περιέχει περισσότερα του δέρματος, η οποία κατέχει την υγιή βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που τα κονσερβοποιημένα εναλλακτική λύση μπορεί να είναι μερικές φορές η έλλειψη. Όταν πάρει την κολοκύθα σας, ψάξτε για μία που είναι ομαλή χωρίς μώλωπες και μια καλή πορτοκαλί χρώμα.

Έλλειψη της βιταμίνης Α μπορεί να προκαλέσει ξηρό, τραχύ δέρμα. Δημιουργώντας ένα φυσικό ξηρό δέρμα περίθαλψη μάσκα χρησιμοποιώντας κολοκύθα ως ένα συστατικό που θα παρέχει το δέρμα με μια επιπλέον ώθηση της βιταμίνης Α, που βοηθά να αποτρέψει την πτώση ξεφλούδισμα. Η παρακάτω συνταγή είναι απλή για να δημιουργήσετε και θα αφήσει το δέρμα σας αναζητούν μαλακό και εύπλαστο.

Κολοκύθα Υγρασία Μάσκα

Κολοκύθα Υγρασία Μάσκα

Συστατικά:
2 κουταλιές της σούπας μαγειρεμένα κολοκύθας
½ Κουταλάκι του γλυκού μέλι
¼ Κουταλάκι του γλυκού γάλα

Οδηγίες:

1. Να μαγειρεύουμε την κολοκύθα, την κόβουμε στη μέση. Αφαιρέστε τα κοτσάνια και τους σπόρους. Στη συνέχεια, τοποθετήστε την κολοκύθα ημίχρονα πρόσωπο-κάτω σε ένα ρηχό ταψί και προσθέστε ½ φλιτζάνι νερό. Ψήνουμε την κολοκύθα σε 450° για 45 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.

2. Μέτρο και να διαχωρίσουμε 2 κουταλιές της σούπας μαγειρεμένα κολοκύθας και να προσθέσετε ένα μικρό μπολ. Μπορείτε να αποθηκεύσετε οποιαδήποτε περίσσεψε κολοκύθα στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση.

3. Προσθέτουμε το μέλι και το γάλα στο μπολ.

4. Χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να δέσουν – πολτοποίηση την κολοκύθα, εάν είναι απαραίτητο.

5. Απλώστε τη μάσκα σε καθαρό πρόσωπο με απαλές κυκλικές κινήσεις και να είναι προσεκτικοί για να αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

6. Αφήστε τη μάσκα για 10 έως 15 λεπτά πριν το ξέπλυμα με ζεστό νερό, στη συνέχεια, το σκούπισμα με πετσέτα.

Για μια επιπλέον δόση της υγρασίας και προστασία εφαρμόστε ένα φυσικό προστατευτικό κάλυμμα λοσιόν μετά το πρόσωπο είναι πλήρως ξηρό.

Με την έναρξη της πτώσης υπάρχει ανάγκη για μια νέα φυσική ρουτίνα φροντίδα του δέρματος. Κατά τη διάρκεια της σεζόν πτώση καιρικές μεταβολές και τα ίδια τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος που χρησιμοποιούσαν κατά τη διάρκεια ζεστούς μήνες του καλοκαιριού μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματική για την πρόληψη ξηρό δέρμα και θα πρέπει να αντικατασταθεί. Αυτό το φθινόπωρο το διακόπτη προς τα φυσικά προϊόντα και δοκιμάστε να δημιουργήσετε κάποιες από τις δικές σας. Με πτώση έρχεται πιο κρύος καιρός και η ξήρανση του αέρα της θέρμανσης. Μην αφήνετε το δέρμα σας να πληρώσει το τίμημα. Πρόληψη ξεφλούδισμα, χρησιμοποιώντας ένα προστατευτικό κάλυμμα λοσιόν. Θωράκιση λοσιόν εργάζεται για να ενισχύσει το δέρμα σας είναι δικό του φυσικό φράγμα που θα το βοηθήσει να διατηρήσει καλύτερα τα λάδια και υγρασία. Τα φυσικά έλαια του δέρματος είναι το μυστικό για να κρατάς το ξηρό δέρμα στο κόλπο.